Tunceli Devlet Hastanesi Yenilenen Tomografi Cihazı
14 Nisan 2022

Tunceli Devlet Hastanesinde, hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve daha verimli sağlık hizmeti sunmak için Sağlık Bakanlığımız tarafından Bilgisayarlı Tomografi cihazı yeniledi. Tunceli Devlet Hastanesi Radyoloji Ünitesinde yenilenen Tomografi cihazı ile tetkik türleri için kesin sonuçlar, en düşük dozda en yüksek kalitede görüntü, 16 kesit izlem hızı ile gerçekleşmektedir. Etkin hızlı ve doğru tanı için 16 kesitli tomografi cihazı ile saniyeler içinde, geniş hacim taraması mümkün olmakta, baştan ayağa tüm vücut bölümlerinde var olan hastalıklara etkin, hızlı ve doğru tanı saniyeler içinde konulabilmektedir. En kısa sürede, daha düşük radyasyon alarak doğru tanı ve doğru tedavinin yapılabilmesi maksimum hasta yararı anlamına gelmektedir.
       İlimize sundukları katkıdan dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr Fahrettin Koca ve Sayın Valimiz Mehmet Ali Özkan’a teşekkür eder, tüm halkımıza hayırlı olmasını dileriz.

Op. Dr. Çağdaş ÖZDEMİR
                                                                                                                                                                                                                      Tunceli İl Sağlık Müdürü